Φορτώνονται τα περιεχόμενα του καλαθιού...
Δείτε το Καλάθι Ολοκλήρωση
Σύνολο καλαθιού:
οροι χρησης

Τρόποι Πληρωμής

 • Με αντικαταβολή (για παράδοση εντός Ελλάδας). Τα είδη, που έχετε παραγγείλει, σας παραδίδονται εντός Ελλάδος μέσω της ACS και πληρώνετε με την παραλαβή. Η παράδοση με αντικαταβολή επιβαρύνεται με ένα κόστος (δείτε παρακάτω  “κόστος αποστολής;”).
 • Με κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας μας: EUROBANK. ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ 0026.0072.78.0101114419
  IBAN: GR3102600720000780101114419
  ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και αποστολή του αποδεικτικού της καταθέσεως στο e-mail: dafkont@otenet.gr
 • Με κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας μας:
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
  IBAN GR7601101530000015379068628
  ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και αποστολή του αποδεικτικού της καταθέσεως στο e-mail: dafkont@otenet.gr

Αποστολές-Παραλαβές

Μετά την αγορά σας τα προϊόντα, θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που θα δηλώσετε τη στιγμή της αγοράς .
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν μέσα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.
Στην περίπτωση που δεν ειναι διαθέσιμα θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζι σας για να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοση τους.

Για κατοίκους εξωτερικού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο και το κόστος παράδοσης της παραγγελίας σας.

Kόστος Αποστολής

 • Για αποστολές ΕΝΤΟΣ Αττικής και προεξόφληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας το κόστος ανέρχεται στο ποσό των €4
 • Για αποστολές ΕΚΤΟΣ Αττικής και προεξόφληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας το κόστος ανέρχεται στο ποσό των €5
 • Για αποστολές ΕΝΤΟΣ Aττικής  και εξόφληση με αντικαταβολή το κόστος ανέρχεται στο ποσό των €6,00
 • Για αποστολές ΕΚΤΟΣ Aττικής  και εξόφληση με αντικαταβολή το κόστος ανέρχεται στο ποσό των €7,00
 • Για αγορές άνω των 70,00€ τα έξοδα αποστολής  είναι δωρεάν.
 • Σε κάθε περίπτωση το συνολικό κόστος αποστολής θα υπολογίζεται κατά την πληρωμή της παραγγελίας σας και πριν την έξοδο σας από το κατάστημα.
 • *Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α

Προσωπικά Δεδομένα

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.inkyshirts.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας , είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, τηλέφωνο, πόλη, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε  προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.inkyshirts.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, και ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας.

Αλλαγές-Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα,, εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα με αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος στη διεύθυνση Ακάμαντος 6 Αθήνα Θησείο TK. 11851 με χρέωση του πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων  προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.
Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο: Υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας.

2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

H ακύρωση της παραγγελίας είναι αποδεκτή εφόσον δεν έχουν ήδη αποσταλεί τα προιόντα που παραγγείλατε.

Σε περίπτωση που τα προιόντα έχουν ήδη αποσταλεί, θα πρέπει ο πελάτης να χρεωθεί τα μεταφορικά έξοδα.

Πώς θα βρω το μέγεθός μου;

Αφού επιλέξετε σχέδιο, στυλ και χρώμα για το μπλουζάκι σας, υπάρχουν 2 τρόποι για να βρείτε τις διαστάσεις του και να επιλέξετε το μέγεθος που σας κάνει:

α) Στη σελίδα αγοράς του προϊόντος, στο τέλος του slider με τα προτεινόμενα χρώματα θα βρείτε την εικόνα με τις διαστάσεις του προϊόντος.

β) Επιλέξτε απο το βασικό μενού τη σελίδα  “Τα Μεγέθη μας” και βρείτε τις διαστάσεις για το προϊον που σας ενδιαφέρει.

Όλα τα μπλουζάκια έχουν μετρηθεί από μασχάλη σε μασχάλη, στο ύψος του στήθους (πλάτος), και από τη βάση τους έως το ανώτερο σημείο του ώμου (μήκος).

Για να σιγουρευτείτε για το μέγεθός σας συγκρίνετε μια δική σας μπλούζα με τις διαστάσεις των πινάκων.

Στα κοντομάνικα UnisexT-shirts το μέγεθος 3ΧLarge υπάρχει μόνο στα χρώματα white, grey melange, deep black, red, orange, gold, green bottle, navy and royal blue

Πώς πλένονται τα t-shirt;

Όλα τα t-shirt πλένονται στους 40°C. Εμείς προτείνουμε ως ιδανική περίπτωση να τα πλένετε «το μέσα έξω» για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σιδερώνεται η στάμπα στα t-shirt;

Θα λέγαμε να το αποφύγετε. Καλύτερα να τα σιδερώνετε από την ανάποδη μεριά με προσοχή.

Χονδρική

Για πληροφορίες χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: inkylink@gmail.com η στο +30 210 9769121

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας

Ε. sales@inkyshirts.gr

ή να μας τηλεφωνήσετε στο

Τ.6977 29 10 87